Lauantaina meiltä osallistuivat Luna sekä Weeti rotukehiin ja itsellani oli junnut. Weeti sai ERIn sijoittumatta valioluokassa, Luna oli valioluokan toinen sijoittumatta PN:ssä ja junnukehällä Ässä-cockerin kanssa en päässyt jatkoon, mutta muuten suoritus meni ihan hyvin. :) Kiitokset Nooralle ja Terhille Lunan handlauksesta ja Annmarille Ässän lainaamisesta. :)
Soltar's oli BIS 3-kasvattaja. Onnea, Jukka! :)

Sunnuntaina olikin sitten pelkkää junnuilua, sillä valitettavasti Curry-cairni oli sairastunut eikäpäässyt näyttelyyn. Junnukoirana tällä kertaa oma Luna. :)
Aluksi oli piirinmestaruuskilpailu. Kilpailijoita oli yhteensä 6, joista 3 otettiin jatkoon, ja itse olin siinä kolmen parhaan joukossa. Vaihtokoiraksi sain Anette Hirvosen aprikoosin keskikokoisen villakoiran "Fantan" ja Luna meni vaihtokoiraksi Noora Laineelle. Loppujen lopuksi tuomarimme, Tuula Savolainen, ojensi minulle punaisen ruusukkeen ja minusta tuli uusi piirinmestari! Kiitos! :)
Varsinaisessa kisassa Iitu-cotonimme kisasi Roosa Virtasen kanssa ja heillä meni erinomaisesti vaikka jatkoon eivät päässeetkään. :) Itse pääsin ensin noin 15 parhaan joukkoon ja suureksi yllätyksekseni tuomari viittoi minut lopulta 5 parhaan joukkoon. Vaihtokoiraksi sain englannin springerspanieli "Terryn" ja Luna meni Tiia Virtaselle. :) Vaihtokoiriemme kanssa teimme edestakaisin liikkeen. Lopulta tuomari sijoitti minut 5.ksi. Olin todella yllättynyt sillä kisaajia oli noin 6o. Kiitos paljon! :) Onnittelut myös puolestani kaikille sijoittuneille niin nuoremmissa, piirinmestaruudessa ja vanhemmissakin ja muille suoritukseensa tyytyväisille!


Piirinmestari 2009


Roosa & Iitu


vaihtokoiran kanssa. Kuva (c)Milla Lähteenmäki


Luna Tiia Virtasen vaihtokoirana. :) Kuva (c)Milla Lähteenmäki